Whocopied.me
Sun powder ecooking

Something is (e)cooking......


I denne tid er der ekstra meget gang i "gryderne". Vi arbejder nemlig på en spændende lancering, som vi glæder os helt enormt til at præsentere for jer. Efter lidt forsinkelse lancerer vi de nye familiemedlemmer september d 22. kl. 19:00 på ecooking.dk

 Vi løfter snart sløret for en række nye farverige og sprudlende familiemedlemmer, som vil være at finde på ecooking.dk og i Matas. Op til lanceringen vil vi ”tease” for de nye, farverige familiemedlemmer på alle vores kanaler, så du kan lære dem lidt bedre at kende.

Hvad kan du se frem til?
Vi kan allerede nu afsløre, at vi arbejder på familiemedlemmer, som kan trylle i det daglige. De kan dække pigmentpletter, give glød, fremhæve kindben, forlænge dine vipper og meget mere. Med andre ord får de dig til at stråle.

Et spændende samarbejde med Nina Larsen
De nye familiemedlemmer er udviklet i samarbejde med Nina Larsen, hvis dybdegående erfaring inden for mode- og skønhedsbranchen i den grad er kommet i spil til denne serie. Nina er en af Danmarks dygtigste og driftigste hår- og makeupartister, og hun arbejder blandt andet på X Factor og Vild med Dans, hvor hun uge efter uge kreerer overraskende, kreative og farverige looks.



Ecooking makeup swatch

Inspiration til hverdagen










Mere inspiration